SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura,spadek,wykres i detektor ciąży
Odpowiedz

Temperatura,spadek,wykres i detektor ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny czy mogłabym prosić aby która zobaczyła mój wykres i zinterpretowała? Czy ten spadek po owulacji może być zagnieżdżenie? I kiedy detektor uruchamia się? :) dziękuje za odpowiedzi

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być, ale nie musi. Detektor uruchamia się chyba 9 dpo.

• Bejbi Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie... Dzisiaj obudziłam się przed budzikiem trochę szybciej niż zwykle zrobiłam pomiar i było 36,80 zasnęłam i godzinę później zmierzył kolejny raz o standardowej godzinie i było 36,94.Ktora wartość mam wpisać.. Wzięłam ta pierwsza obecnie.. Ale różnica dość duza

• stokrtka Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie chyba wcale nie wykryje owulacji ;/

039c2dcf54b0b5da1f2db3b372cb420e.png

• Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny czy mogłabym prosić aby która zobaczyła mój wykres i zinterpretowała? Czy ten spadek po owulacji może być zagnieżdżenie? I kiedy detektor uruchamia się? :) dziękuje za odpowiedzi
    taki spadek może świadczyć o zagnieżdżeniu ale nie musi niestety, ja miałam podobny spadek w poprzednim cyklu i @ przyszła niestety :( ale za Ciebie trzymam kciuki

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrtka wrote:
    hej u mnie chyba wcale nie wykryje owulacji ;/

039c2dcf54b0b5da1f2db3b372cb420e.png

obawiam się że albo będzie bez ovu albo ciągle jesteś przed, zrób monitoring :)

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
  • stokrtka Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia_pia wrote:
    obawiam się że albo będzie bez ovu albo ciągle jesteś przed, zrób monitoring :)

byłam u pani ginekolog i nie chciala mi nic powiedzieć.. powiedziała, że to nie na tym polega i co ma być to będzie;) szkoda gadać..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ