Termometr kardioline KL60
-
Witam,
czy któraś z Was używa termometru kardioline KL60? Mam problem, ponieważ zwykły cyfrowy termometr zaniża temperaturę (tak mi się wydaje), kupiłam specjalnie owulacyjny i dalej ta temperatura jest niska - 36,1 - 36,3. To mój pierwszy miesiąc systematycznych pomiarów. Mierzę dopochwowo, codziennie o tej samej godzinie i zawsze po 3 minuty. Występują znaczne wahania, jeszcze przed owulacją. Wydaje mi się, że ten termometr się nie sprawdza. Jakie są wasze doświadczenia z nim związane???? -
nick nieaktualny
-
AMK wrote:Witam,
zastanawiam się na zakupem termometru owulacyjnego. Możecie jakiś polecić? Zastanawiam się nad MICROLIFE MT16C2 i KARDIOLINE KL60Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
malami91 wrote:Skoro przy zwykłym termometrze masz niską temp. i przy owulacyjnym też to znaczy, że po prostu taką masz temp. Wahania są normalne, rzadko się zdarza żeby ktoś miał idealnie stabilną temp. w danej fazie. Zerknij na mój wykres.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja mam microlife a niskie temperatury ciała takie stałę jak ktoś ma ( ja np. ) to podobno przy Hashimoto widać, wczoraj doczytałam sobie w książeczce o Hashi
-
nick nieaktualny
-
Ja używam Kardioline KL60 ponad dwa lata, bo od października 2015. Jestem bardzo zadowolona. Jest dokładny i dla mnie idealny.
W tym cyklu mam tylko wahania temperatur, myślę, że to przez zioła.
Ani razu nie wymieniałam baterii - ta sama od początku.
Ja bardzo polecam!Mordeczka lubi tę wiadomość
10.2015 - start starania
10.2016 - nasienie ok
09.2017 - AMH 1,12
12.2017 - histerolaparoskopia (endometrioza II st, jajowody drożne)
11.2018 - HSC (polip macicy)
12.2018 - krzywa cukrowa,insulinowa, meta
1.2019 -dieta IG
2020- starania?
Niepłodność idiotyczna, endomenda II st., IO, LUF -