X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Termometr owulacyjny
Odpowiedz

Termometr owulacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cemoll Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko, jakie polecacie termometry owulacyjne, chciałabym kupić taki przetestowany. Może któraś z was używa takiego: termometr owulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:30

cemoll
  • Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam najzwyklejszy Microlife za max 15 zł kupiony w aptece. Ważne byś kupiła taki by miał 2 miejsca po przecinku

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ten polecam;)

P.S. jest juz temat o termometrach owulacyjnych wiec tam poczytaj

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ