X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Test owulacyjny pozytywny przed terminem miesiączki
Odpowiedz

Test owulacyjny pozytywny przed terminem miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zuzi1985 Nowa

Wysłany: 4 maja 2020, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy komuś wyszły 2 kreski na teście owu 2 dni przed spodziewaną miesiączka i okazało się potem że to ciąża? Mi dzisiaj test ciążowy negatyw A owu pozytywny. Za 2 dni powinnam dostać okres. Temp.wysoko.

• Nadzieja28 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi1985 wrote:
    Hej czy komuś wyszły 2 kreski na teście owu 2 dni przed spodziewaną miesiączka i okazało się potem że to ciąża? Mi dzisiaj test ciążowy negatyw A owu pozytywny. Za 2 dni powinnam dostać okres. Temp.wysoko.

Miałam taka sama sytuacje
    Masz pcos ??

Start 2018

Laparoskopia 2019 ✅
    Hashimoto ?, PCOS ?

💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…

🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
    🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
    🔺KIR : Bx
    ❌NIEWYKRYTE :
    2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var

MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)

Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺

3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌

STARANIA ZAWIESZONE
    Od 04.2021

09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
    13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰
  • Sumireguska Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To normalne, tuż przed okresem LH wzrasta :)
    Oczywiście może oznaczać także ciąże - więc jest to słaby wskaźnik według mnie, najlepiej zrobić test HCG :)

Marinett×Adrien lubi tę wiadomość

21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10 :)
    16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ