Test owulacyjny pozytywny w 27 dniu cyklu
-
Cześć dziewczyny, przez cały cykl robiłam testy owu i zawsze były blade kreski, wyniki negatywny. Zmieniał mi się sluz jedynie, a temperatura niestety nie wskazywała na owulację nigdy. Dziś jestem w 27 dniu cyklu. Wczoraj tj 26 dzień cyklu dostałam śluz rozciągliwy , a dziś wynik owu pozytywny (pierwszy raz w tym cyklu). Miesiączkuje regularnie, zawsze mam okres tak 27-30 dni max. Więc za jakis dzień do trzech powinnam dostać okres, a tu takie cyrki. Nigdy przez jakieś 15 lat nie spóźnił mi się okres, a teraz według aplikacji cykl będzie ponad 40 dniowy... Biorąc pod uwagę test dzisiejszy i śluz.
Możecie podejrzeć mój wykres. Myślicie że mogę mieć tak późno owulację czy po prostu mam wszystko mega rozregulowane i okres i tak za dwa dni przyjdzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 10:46
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
Oczywiście że możliwa jest tak pozna owulacja. Ja z tak późnej owulacji mam syna
zawsze miałam cykle długie ale regularne. Test ciążowy wyszedł mi dopiero jakiś tydzień po terminie miesiączki.
AgataJ lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak123 wrote:Oczywiście że możliwa jest tak pozna owulacja. Ja z tak późnej owulacji mam syna
zawsze miałam cykle długie ale regularne. Test ciążowy wyszedł mi dopiero jakiś tydzień po terminie miesiączki.
Ja niestety zawsze miałam takie standardowej długości, ale może faktycznie musi być ten wyjątek i w tym miesiącu będzie inaczej. Ja już straciłam nadzieję na ten miesiąc, byłam przekonana że nie będzie owulacji a tu próba organizmu jest, zobaczymy czy faktycznie do owulacji dojdzie, ale wynik testu mnie trochę cieszy nie powiem, bo to zawsze szansa w tym cyklu jeszcze. Chociaż też zestresowało mnie to, bo naprawdę już ten miesiąc psychicznie odpuściłam a teraz stresuje się , że mam jeszcze bardziej rozregulowane cykle niż myślałam. Za dużo chyba to wszystko analizuje, ale ja już taka jestem i nie umiem inaczej
25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -
misia_95 wrote:Mnie się wydaje, ze wczoraj miałam owulacje. 31dc. Z pierwszym synem owulację miałam gdzieś około 40dc25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162 -