testy ciązowe z allegro??Ktoś kupił-polecacie??
-
Hej dziewczyny, czytam nieraz Wasze wpisy w których piszecie, że,, kupiłam 5,10 czy 15 testów ciazowych na allegro". Macie jakieś doświadczenia z nimi, nie obawiacie sie, że mogą być ,,kiepskie". Teraz sama nad tym się zastanawiam czy by nie kupić kilku. Dajcie znać gdzie zamawiacie itp.
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam 2 rodzaje: takie z zielona koncówka dołączone były do testów owulacyjnych i pokazały ciąze jako pierwsze zaczym te apteczne za to takie z niebieska koncówka jej nie wykryły....te zielone juz 8 dni po owulacji mi pokazały...
karolek lubi tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Polecam te z allegro po tym jak kupiłam na allegro test za 1,5 zł bez opakowania kartonowego tylko w folijce a w rossmanie był z tej samej fabryki chińskiej za ok 9-10 zł. Wydaje mi się, że niczym się one nie różnią. Oczywiście zawsze można trafić na jakieś felernej firmy więc lepiej kupić u sprawdzonego sprzedawcy.
-
To ja tez sie wypowiem... na temat tych ovu... Kupuje na ebayu.
Dla porownania te z ebaya wychodzily mi pozytywne a te z apteki nie.
Dzis na tym ebayowym kreska widoczna dosc ciemna (jeszcze nie pozytyw ale ewidentnie ja widac) a na tym z apteki ledwo cien cienia
I ktoremu wiezyc?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja polecam ,mi się sprawdzają
wszystkie te testy działają na tej samej zasadzie
wiadomo zdarzają się wadliwe ale często jest tak ze są problemy z cyklem a nie z testami owu
pamiętajcie ze testy informują tylko o tym ze organizm przygotowuje się do owulacji i nastąpił wzrost LH ale nie ze ona na pewno się odbędzie lub odbyła !! (nawet szczytowy wzrost LH nie gwarantuje owulacji)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 00:07
-
Ja to chyba NIGDY już nie kupię testów z allegro. Dzisiaj rano zrobiłam jeden i pokazała się słaba druga kreska. Popędziłam do apteki i kupiłam 5 innych, różnych firm, wszystkie negatywne! Zrobiłam kolejny z allegro (ta sama partia) i negatywny!
Druga kreska była na pewno, nie tylko ja ją widziałam! Prawie zawału dostałam przed oczami stanęły mi te wszystkie kieliszki, kawusie, aspiryny i inne szkodliwe w ciąży rzeczy, których sobie nie szczędziłam... -