Testy owulacyjne...
-
Cześć dziewczyny
Od nowego cyklu mam zamiar zacząć stosować testy owulacyjny. Czy mogłybyście mi powiedzieć w jakim momencie dnia najlepiej je wykonać ? Czy to ma być z samego rana ? wieczorem ? kiedy jest najlepszy czas ? Wykonuje się jeden test dziennie o stałej porze ?
Jestem trochę zielona w temacie więc z góry bardzo dziękuję za podpowiedziAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej testy najlepiej wykonywac po poludniu - o stałej porze
Z tego co mi wiadomo napewno nie z rana - bo wtedy dopeiro hormon LH zaczyna wzractacFasia lubi tę wiadomość
-
Wiesz ja w jednym cyklu testowałam o 20 wiec moze nie - ale jeszcze moze sie lepiej dopytac na forum gdzies był tez temat o testach
-
Dziewczyny proszę powiedzcie mi co to może być że 25 dc test owulacyjny paskowy wyszedł mi pozytywnie a na testerze afrodyta nic(śluzu dużo i rozciągliwy),a dziś na afrodycie widać coś podobnego do paprotek (według instrukcji to okres przejściowy)natomiast śluzu przeźroczystego jest malutko i nie jest praktycznie rozciągliwy(max.do 1 cm.)a szyjka jest nadal otwarta,średnio miękka i średnio wysoko.Co to oznacza?
-