Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

TSH, Ft3, FT4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Greeneyes Koleżanka

Wysłany: 26 lipca, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy te wyniki są okej ? Zrobiłam na własną rękę ale mi coś nie pasuje.
    https://ibb.co/tbpVBgC

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 27 lipca, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Greeneyes wrote:
    Dziewczyny czy te wyniki są okej ? Zrobiłam na własną rękę ale mi coś nie pasuje.
    Nie bardzo się znam, warto ufać się z nimi do lekarza. Wszystjo zależy od tego czu jesteś w ciąży czy nie, różnie mozna to interpretować

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 27 lipca, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Greeneyes wrote:

Moim zdaniem wyniki są ok. Mieścisz się w normach również dla kobiet w ciąży. Ale, tak jak pisze Chesterka, warto zawsze skonsultować z lekarzem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca, 13:00

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    IVF - 12🥚, 5❄️
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Greeneyes Koleżanka

Wysłany: 28 lipca, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie są w normie ale podobno tsh najlepiej w granicy 1-1,5. Aktualnie staramy się o dziecko

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ