X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

WAŻNE!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomiar temperatury-różne godziny....

Hej mam bardzo ważne pytanie...więc codziennie mierzę temperaturę o godzinie 8:00 dzisiaj musiałam zmierzyć o 6 ponieważ do pracy miałam na 7:00, a słyszałam że jak codziennie mierzę o tej samej godz a dziś szybciej to mogę dodać do każdej godz 0,1 ?? Dziś o godz 6 miałam 36.3 więc dodając tak jak zawsze mierzę dałoby 36.5.Można czy nie? proszę o szybką odp pozdrawiam

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 21:50

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • moniaak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam Ci w wiadomości:) a tak ode mnie- to może zmień temat na np pomiar temperatury-różne godziny czy jakoś tak..pomoże to w przyszłości innym dziewczynom szukać odpowiedzi gdy będą miały takie same pytanie:)

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja na twoim mijscu poprostu wpisalabym temperature z godziny o ktorej mierzylas,tylko ze zaznacz zeby ovu nie bralo tego dnia pod uwage w inerpretacji.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ