X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

WAŻNE!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomiar temperatury-różne godziny....

Hej mam bardzo ważne pytanie...więc codziennie mierzę temperaturę o godzinie 8:00 dzisiaj musiałam zmierzyć o 6 ponieważ do pracy miałam na 7:00, a słyszałam że jak codziennie mierzę o tej samej godz a dziś szybciej to mogę dodać do każdej godz 0,1 ?? Dziś o godz 6 miałam 36.3 więc dodając tak jak zawsze mierzę dałoby 36.5.Można czy nie? proszę o szybką odp pozdrawiam

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 21:50

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • moniaak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam Ci w wiadomości:) a tak ode mnie- to może zmień temat na np pomiar temperatury-różne godziny czy jakoś tak..pomoże to w przyszłości innym dziewczynom szukać odpowiedzi gdy będą miały takie same pytanie:)

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja na twoim mijscu poprostu wpisalabym temperature z godziny o ktorej mierzylas,tylko ze zaznacz zeby ovu nie bralo tego dnia pod uwage w inerpretacji.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ