Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

WAŻNE!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomiar temperatury-różne godziny....

Hej mam bardzo ważne pytanie...więc codziennie mierzę temperaturę o godzinie 8:00 dzisiaj musiałam zmierzyć o 6 ponieważ do pracy miałam na 7:00, a słyszałam że jak codziennie mierzę o tej samej godz a dziś szybciej to mogę dodać do każdej godz 0,1 ?? Dziś o godz 6 miałam 36.3 więc dodając tak jak zawsze mierzę dałoby 36.5.Można czy nie? proszę o szybką odp pozdrawiam

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 21:50

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • moniaak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam Ci w wiadomości:) a tak ode mnie- to może zmień temat na np pomiar temperatury-różne godziny czy jakoś tak..pomoże to w przyszłości innym dziewczynom szukać odpowiedzi gdy będą miały takie same pytanie:)

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja na twoim mijscu poprostu wpisalabym temperature z godziny o ktorej mierzylas,tylko ze zaznacz zeby ovu nie bralo tego dnia pod uwage w inerpretacji.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ