Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

WAŻNE!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomiar temperatury-różne godziny....

Hej mam bardzo ważne pytanie...więc codziennie mierzę temperaturę o godzinie 8:00 dzisiaj musiałam zmierzyć o 6 ponieważ do pracy miałam na 7:00, a słyszałam że jak codziennie mierzę o tej samej godz a dziś szybciej to mogę dodać do każdej godz 0,1 ?? Dziś o godz 6 miałam 36.3 więc dodając tak jak zawsze mierzę dałoby 36.5.Można czy nie? proszę o szybką odp pozdrawiam

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 21:50

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • moniaak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania odpisałam Ci w wiadomości:) a tak ode mnie- to może zmień temat na np pomiar temperatury-różne godziny czy jakoś tak..pomoże to w przyszłości innym dziewczynom szukać odpowiedzi gdy będą miały takie same pytanie:)

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka ja na twoim mijscu poprostu wpisalabym temperature z godziny o ktorej mierzylas,tylko ze zaznacz zeby ovu nie bralo tego dnia pod uwage w inerpretacji.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ