X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wydłużony cykl pierwszy raz
Odpowiedz

Wydłużony cykl pierwszy raz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zena Nowa

Wysłany: 7 stycznia 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem wydluzyl mi się cykl pierwszy raz zawsze miałam 28 dni. Teraz jest 31 dzień cyklu z soboty na niedzielę miałam ból jak by miesiaczkowy wzięłam nospe przeszło lekko pobolewa mnie dół brzucha nie mam okresu temperatura w okolicach 36,80. To jest już podwyższona temperatura jak dla mnie bo przed owulacja mam 36, 35. Staramy się oczywiście o dziecko ale wizytę u lekarza mam dopiero na przyszły piątek. Mąż ma uszkodzone 100 % plemników bierze fermentil czy jakoś tak. Ale wątpię żeby to była ciąża. Biorę castangus i od pierwszego dnia cyklu teraz miovelia. Czy któraś z was brała i może tak jej się cykl wydluzyl??? Czuję się jak bym miała pęknac.

• dmg11 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2020, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcesz sprawdzić czy jesteś w ciąży, kup test, będzie czarno na białym :) Mi właśnie ostatnio cykl się wydłużył z 29 na 35 dni po castagnusie, więc może to być normalne i nie ma powodu do obaw ;)

27 lat
    Starania o pierwsze dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i daj znać co się okazało :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ