Wydruk wykresu
-
stars2345 wrote:Hej. Chciałam zapytać czy u Was tez podczas wydruku nie ma zaznaczonego współżycia i notatek? Oraz w jaki sposób można określić wysokość, twardość i otwarcie szyjki macicy?
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/jak-badac-szyjke-macicy,327,1.html
A wykresów nie drukuję bo po co jak źle mi wyznacza więc nie pomogę ale wg. mnie to logiczne że notatek nie drukuje bo czasem są bardzo obszerne... -
Stars nie wiem czemu nie drukuje. Mi drukuje. Może ma to związek z udostępnianiem wykresu i funkcją "pokazuj czas współżycia i notatki".
Może się zdarzyć, że wskazania ovu i dni płodne rozmijają się. Ovu jest uproszczonym programem bazującym na skoku temperatury, natomiast nie bierze pod uwagę istotnego czynnika - szczyt śluzu. -
No bo to tylko program i działa według zaprogramowanych przez kogoś reguł a organizm to nie maszyna żeby sie podporządkowywała to tych zaprogramowanych kryteriów. W każdym bądź razie mnie nie wyznacza prawidłowo dni płodnych tylko później niż są w rzeczywistości.
-