X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wykres inny niż zwykle
Odpowiedz

wykres inny niż zwykle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vivienne0803 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem po poronieniu w 2 trymestrze ciąży. Obecnie jestem podczas 4 cyklu starań, który wygląda trochę inaczej niż poprzednie. W poprzednich cyklach, w tym jeden prawdopodobnie bezowulacyjny, był wyraźny skok temperatury, kilka dni się utrzymywała a później przez kilka dni powoli spadała aż do @. W tym cyklu nie było wyraźnego skoku, ale temperatura cały czas rośnie. Nie miałam jeszcze takiej sytuacji.
    29 grudnia mam wizytę u ginekologa. miała to być wizyta jeżeli do końca roku nie zajdę w ciążę. Mam dostać tabletki na stymulowanie owulacji. Dodam że mam niskie temperatury cyklu max 36.6 a głównie ok 35,7 - 36.3

Co myślicie o moim wykresie ? Test zrobię w czwartek rano, tak jak owu wyznacza mi @. Nie nakręcam się jakoś specjalnie tym bardziej że strasznie przeżywałam każdy miesiąc kiedy się nie udało. Myślicie że w tym jest jakaś szansa ?

NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.
  • Nuteczka1337 Koleżanka

Wysłany: 27 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie jest szansa na zieloność :) temperatura cały czas pnie się wysoko ! Powodzenia!

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje wykres piękny i fasoleczka dużo zdrowka i wypoczynku

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w swoim obecnym wykresie zaczynam widzieć podobieństwo do tego, który okazał się ciążowym. Zazwyczaj temperatura po owulacji pochodziła sobie u mnie ze spokojem, prawie każdego dnia o 0,1 stopnia. Tym razem skok jest widoczny. OF wyznaczał mi owulke najpierw na 14, następnie na 16 i w koncu na 18 dzień cyklu, choć pierwszy raz w życiu miałam rozciagliwy śluz w okolicach od 10-13 dc. Dopiero gdy wpisałam śluz, OF cofnął owulke na 14dc. Podsumowując. Albo hormony i organizm po poronieniu robi mnie w konia albo cos ma sie na rzeczy... Zerkniecie proszę?

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 18 stycznia 2017, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnij wykres proszę :)

• Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek już nie trzeba, @ przyszła.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ