Wykres temp. i owu
-
Cześć. Jestem tu nowa.. staramy się o dziecko. Nie wychodzi od 5 miesięcy.m postanowiłam mierzyć temperature, ale nie umiem tego interpretować.. czy wygląda na wszystko ok ? Pomóżcie proszę ❤️
https://ovufriend.pl/graph/fe45dbb988a429846019c357e1c1bec3Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 17:11
-
Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie.. Mało działaliśmy w tym temacie 🙈 naczytałam się internetów i myślałam że temperatura przed owulacja mega spadnie a w dniu owulacji poszybuje mega do góry.. A tu niewielkie wahania. Ale jestem już mądrzejsza na kolejny miesiąc 😊
-
Mierze w pochwie.
Kupiłam test i zrobiłam dzień po owulacji, wyszły dwie kreski ale jedna blada , następnego dnia ciekawosci także zrobiłam i wyszła tylko jedna kreska. Więc być może ta owulacja była.
Ale trochę się martwię że ten skok nie był zbyt duży. -
Ola28.28 wrote:Mierze w pochwie.
Kupiłam test i zrobiłam dzień po owulacji, wyszły dwie kreski ale jedna blada , następnego dnia ciekawosci także zrobiłam i wyszła tylko jedna kreska. Więc być może ta owulacja była.
Ola28.28 wrote:Mierze w pochwie.
Pytanie czy prawidłowo mierzyłaś temperaturę. Bo wykres dziwnie skacze, np jest wzrost w drugiej fazie ale w 4 dniu spadek, którego nie powinno być w prawidłowym wykresie. Może spróbuj mierzyć w kolejnym cyklu, jeśli też tak wyjdzie to by trzeba skonsultować z kimś. Aha i dobry termometr jest ważny, bardzo czuły, ja mam microlive.
-