X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaF Nowa

Wysłany: 16 maja 2022, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

• Sandra12 Nowa

Wysłany: 17 maja 2022, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaF wrote:
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

Hej! Wykresy temperatur znajduje się na samej gorze trzecia ikonka która wyglada jak kalendarz. Również mam iPhone i ostatnio założyłam aplikacje i mi się normalnie pokazuje wiec myśle ze ty tez tak sama masz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ