Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaF Nowa

Wysłany: 16 maja 2022, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

• Sandra12 Nowa

Wysłany: 17 maja 2022, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaF wrote:
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

Hej! Wykresy temperatur znajduje się na samej gorze trzecia ikonka która wyglada jak kalendarz. Również mam iPhone i ostatnio założyłam aplikacje i mi się normalnie pokazuje wiec myśle ze ty tez tak sama masz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ