X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaF Nowa

Wysłany: 16 maja 2022, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

• Sandra12 Nowa

Wysłany: 17 maja 2022, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaF wrote:
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

Hej! Wykresy temperatur znajduje się na samej gorze trzecia ikonka która wyglada jak kalendarz. Również mam iPhone i ostatnio założyłam aplikacje i mi się normalnie pokazuje wiec myśle ze ty tez tak sama masz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ