X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaF Nowa

Wysłany: 16 maja 2022, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

• Sandra12 Nowa

Wysłany: 17 maja 2022, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaF wrote:
    Czesc wszystkim! Zainstalowałam sobie aplikacje na iPhone, wersje darmowa, niestety nie mogę znaleść miejsca gdzie znajduje się wykres temperatur. Ma razie mam dodanych tylko kilka ale chyba jakiś fragment wykresu powinien się pokazać ?

Hej! Wykresy temperatur znajduje się na samej gorze trzecia ikonka która wyglada jak kalendarz. Również mam iPhone i ostatnio założyłam aplikacje i mi się normalnie pokazuje wiec myśle ze ty tez tak sama masz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ