X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura podczas okresu
Odpowiedz

Wysoka temperatura podczas okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosima Debiutantka

Wysłany: 2 grudnia 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,staramy się z mężem od pół roku o dziecko . W tym miesiącu po owulacji utrzymywały się temp do 37.0 C . Linia podstawowa to 36.44 . 3 dni temu dostalam plamienie brazowe i leki okres . Trwał do dziś. Zawsze temperatura spada mi dzien lub w dniu okresu do 36.44 a teraz utrzymuje się na poziomie 36.74 . Test robiłam 5 dni temu był negatywny.. myślicie żeby powtórzyć test ? Czy zdarza się, ze temperatura nie spada do lini podstawowej .

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam linię podstawową różnie, zależy od cyklu, czasem wyżej czasem niżej. A w czasie okresu mam często wysoką.

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ