X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura podczas okresu
Odpowiedz

Wysoka temperatura podczas okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cosima Debiutantka

Wysłany: 2 grudnia 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ,staramy się z mężem od pół roku o dziecko . W tym miesiącu po owulacji utrzymywały się temp do 37.0 C . Linia podstawowa to 36.44 . 3 dni temu dostalam plamienie brazowe i leki okres . Trwał do dziś. Zawsze temperatura spada mi dzien lub w dniu okresu do 36.44 a teraz utrzymuje się na poziomie 36.74 . Test robiłam 5 dni temu był negatywny.. myślicie żeby powtórzyć test ? Czy zdarza się, ze temperatura nie spada do lini podstawowej .

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam linię podstawową różnie, zależy od cyklu, czasem wyżej czasem niżej. A w czasie okresu mam często wysoką.

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ