wysoka temperatura w fazie folikularnej
-
Ja w tamtym cyklu miałam wysokie temperatury przez cały cykl. Na początku byłam chora, ale później tempka mi nie spadła. U mnie to chyba było od leków, pierwszy miesiąc z bromergonem, clo i duphastonem. W tym cyklu się uspokoiło. Gdzieś czytałam, że taka temperatura na początku cyklu może oznaczać, że zostały gdzieś resztki ciałka żółtego, które wydziela progesteron i zawyża temperaturę.
W każdym razie mam jakieś wrażenie, że to po lekach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:16
-
agania wrote:Ja w tamtym cyklu miałam wysokie temperatury przez cały cykl. Na początku byłam chora, ale później tempka mi nie spadła. U mnie to chyba było od leków, pierwszy miesiąc z bromergonem, clo i duphastonem. W tym cyklu się uspokoiło. Gdzieś czytałam, że taka temperatura na początku cyklu może oznaczać, że zostały gdzieś resztki ciałka żółtego, które wydziela progesteron i zawyża temperaturę.
W każdym razie mam jakieś wrażenie, że to po lekach.
Miałaś w tym cyklu z wysokimi temperaturami owulację? -
kwiatek2004 wrote:
Czy już wiadomo czemu miałaś takie wysokie temperatury? ja mam w tym cyklu ten sam problem. Test wyszedł mi negatywny, a nie jestem chora, na USG byłam miesiąc temu i wszystko było OK -