Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wysokość szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lizabeth8 Nowa

Wysłany: 24 lutego 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

nasze starania zaczęliśmy od bieżącego cyklu, który powoli się kończy i pewnie przyjdzie pani @...
    Jednak, nie jestem do końca pewna tej @, ponieważ szyjka macicy jest bardzo wysoko. Temperatura utrzymuje się wysoko, chociaż od dwóch dni niestety trochę spada.
    Prośba o pomoc w rozwiązaniu mojej zagwostki - czy przy wysoko położonej szyjce nadejdzie okres czy może to jednak ciąża? Jak jest/ było u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2019, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, miałam przy wysokiej szyjce okres kilkakrotnie.

• Lizabeth8 Nowa

Wysłany: 26 lutego 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź.
    Też już się o tym przekonałam, bo wczoraj pojawił się okres.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ