wystapila owulcja?
-
Czesc dziewczyny! Czy ktoras mogla by mi pomoc w interpretacji mojego wykresu?? Moze byc z tym problem poniewaz przed swietami wyjechalam do rodziny i nie mialam mozliwosci mierzyc tam temp. rano... Ale sluzu plodnego nie mialam ,moze tylko jakis dzien-dwa (okolice Sylwestra) ale nie byl taki rozciagliwy jak zwykle, poza tym zawsze sluz plodny mam okolo tydzien... W dodatku ta temperatura, juz powinnam byc dawno po wzroscie, wczoraj wrocilam od rodziny, dzis rano zmierzylam temp. a tu... 36,5 36,6 kiedy zwykle mam 37,0 37,1 ... czy to mozliwe ze przed ta podroz mialam cykl bezowulacyjny?
-
nick nieaktualny
-
ilo dniowe masz cykle ..
bo sa 3 opcje
a) owulka byla w okolicach 16dc i teraz ten spadek moze wskazywac na zblizajaca sie @ a sluz nie raz jest jak plodn przed @
b) owulka mogła byc np z 31-1 stycznia
c) moze byc bezowulacyjny
albo jesli pilas wino w sylwka to moglo tez wplynac na sluz- podobno po winie czerwonym tak jestNinka92 lubi tę wiadomość
-
Ania_84,
różnie, ostatnie dwa były 28 dniowe, ale na ogół 28-35 czasami nawet i więcej... Ogólnie podczas mojego wyjazdu (23grudzień-1 styczeń) piłam dużo czerwonego wina, w sylwestra również Ale jeśli była owu to skąd taka niska temperatura? Zawsze mam 37,0 (dzień przed okresem 36,9)..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:06
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz rownie dobrze mogł byc np bezowulacyjny - ale to tez trudno powiedziec.. jak do 35 dnia nie przyjdzie to zrob dla pewnosci test jelsi uwazasz ze jest jakas szansa
ps rozmawialas z lekarzem na temat takich cykli - ze masz raz 28 dni a raz powyzej 35 ?? moze trzeba je najpierw wynormowac ?? i potwierdzic czy odbywa sie owulka -