X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zagnieżdżenie zarodka
Odpowiedz

Zagnieżdżenie zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M5ilena Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2020, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie miałyście objawy podczas zagnieżdżania się zarodka ?

Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań

💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2020, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bolał mnie brzuszek jak na @ przez ok 2h a w dalszych dniach jedynie to tu zakulo ,to tam .

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • Madzia04071990 Nowa

Wysłany: 22 lipca 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam nieregularne miesiaczki. Ostatni cykl trwal 46 dni. Miesiaczka byla od 26.06 do 4.07. Robilam testy owulacyjne od 14dc do 22dc byly negatywne, 23dc i 24dc byly pozytywne,a w 25dc pozytywny byl tylko rano pozniej juz negatywne. Od 26dc mam bole podbrzusza jak na okres. Dodatkowo mialam rozowy sluz z zylkami krwi,ktory minal na wieczor. Jednak w 27dc zauwazylam ponownie zylki krwi w sluzie,podczas badania szyjki. Szyjke mam uniesiona i "chyba" otwarta. Mam wrazenie,ze jest ona caly czas otwarta🙈 18,19 i 20dc wspolzylam z mezem. Co moze byc powodem tego plamienia? Czy po owulacji jest to normalne? Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

• moiko Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko określić moment zagnieżdżenia. Raz miałam krwawienie A w pozostałych przypadkach nie. Ogólne objawy w ciągu 2 tyg od owulacji można czuć rwanie w pachwinach. Miałam tak podczas jednej ciąży. W każdej ciąży mam bóle w dole brzucha A przy przeciąganiu jakby nadwyrężenie i mocny ból z boku brzucha, trochę też jakby ciągnięcie. I oczywiście ból piersi.
    Niby było wszystko ok ale ostatecznie zawsze było poronienie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ