X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zerkniecie na moj wykres ,nieskie temperatury
Odpowiedz

zerkniecie na moj wykres ,nieskie temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi tu nie pasuje tempka w drugiej fazie zawsze byla u mnie na poziomie 37 a ten cykl jakis inny.mimo iz owuf wyznaczylo owu tempka jest jakos nisko myslicie ze moze byc bezowulacyjny?wiem ze bez monitoringu wyznaczyc jej sie nie da .ale czy taki maly wzrost moze swiadczyc ze byla ?dziekuje

<3
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że owulacja była. Wzrost był o 0,2, a przy bezowulacyjnych tempka wzrasta, ale bardzo wolno.

paulad11 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 24 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Mysia :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ