X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr ???
Odpowiedz

???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandi :) Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki :-)
    Jak u was z objawami od 10 tygodnia aż do końca 1 trymestru ustąpiły wam czy nadal senność, mdłości itp. były intensywne??

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam mega mdłości od ok 7-8tygodnia do 11-12 tyg. Teraz czasem jest mi niedobrze,ale to juz taki Pikuś :) Senność...nie miałam senności ani razu :) Malo tego-miałam problemy ze snem...budzilam sie często w nocy...spac nie mogłam...Zachcianki miałam i juz nie mam ani jednej:)to tyle:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ