X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 10tyd brak zarodka
Odpowiedz

10tyd brak zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem wedlug obliczen lekarza w 10tyd a dziecko ma 7tyd. Od wczoraj plamie na brazowo, czasami wiecej a raz mniej. 14lutego zarodek mial 12mm. Dzisiaj sie wystraszylam i bylam w szpitalu. Lekarz stwierdzil ze pecherzyk jest pusty i nie jest w stanie okreslic czy poronilam ani skad te sluzy. Czy ktoras z was tak miala? To moja pierwsza ciaza i nie wiem co myslec o tym, nie chce stracic tego dziecka

• All4love Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie beta hcg i umów się jak najszybciej do swojego ginekologa.

20.08.2017 <3
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - ale co, to nie mógł w pęcherzyku nic uwidocznić? Zarodek powinien mieć już blisko 2,5cm przy normalnym przyroście skoro wtedy miał 12mm, to już nie jest taka kruszynka i w 10 tyg. to przeważnie już przez brzuch nawet malucha widać szybko.

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte powinnam miec we wtorek u swojego gin na 2 juz bylam i ciaza wolno sie rozwijala. W szpitalu stwierdzil ze jest pecherzyk ale brak zarodka. Lekarz zrobil usg dopochwowo narobil przy tym duzo bolu, po godzinie zaczelam krwawic i znow do szpitala. Teraz jest pewne ze poronilam:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ