X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 10tyd brak zarodka
Odpowiedz

10tyd brak zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem wedlug obliczen lekarza w 10tyd a dziecko ma 7tyd. Od wczoraj plamie na brazowo, czasami wiecej a raz mniej. 14lutego zarodek mial 12mm. Dzisiaj sie wystraszylam i bylam w szpitalu. Lekarz stwierdzil ze pecherzyk jest pusty i nie jest w stanie okreslic czy poronilam ani skad te sluzy. Czy ktoras z was tak miala? To moja pierwsza ciaza i nie wiem co myslec o tym, nie chce stracic tego dziecka

• All4love Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie beta hcg i umów się jak najszybciej do swojego ginekologa.

20.08.2017 <3
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - ale co, to nie mógł w pęcherzyku nic uwidocznić? Zarodek powinien mieć już blisko 2,5cm przy normalnym przyroście skoro wtedy miał 12mm, to już nie jest taka kruszynka i w 10 tyg. to przeważnie już przez brzuch nawet malucha widać szybko.

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte powinnam miec we wtorek u swojego gin na 2 juz bylam i ciaza wolno sie rozwijala. W szpitalu stwierdzil ze jest pecherzyk ale brak zarodka. Lekarz zrobil usg dopochwowo narobil przy tym duzo bolu, po godzinie zaczelam krwawic i znow do szpitala. Teraz jest pewne ze poronilam:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ