X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 10tyd brak zarodka
Odpowiedz

10tyd brak zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem wedlug obliczen lekarza w 10tyd a dziecko ma 7tyd. Od wczoraj plamie na brazowo, czasami wiecej a raz mniej. 14lutego zarodek mial 12mm. Dzisiaj sie wystraszylam i bylam w szpitalu. Lekarz stwierdzil ze pecherzyk jest pusty i nie jest w stanie okreslic czy poronilam ani skad te sluzy. Czy ktoras z was tak miala? To moja pierwsza ciaza i nie wiem co myslec o tym, nie chce stracic tego dziecka

• All4love Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób badanie beta hcg i umów się jak najszybciej do swojego ginekologa.

20.08.2017 <3
  • Jacqueline Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - ale co, to nie mógł w pęcherzyku nic uwidocznić? Zarodek powinien mieć już blisko 2,5cm przy normalnym przyroście skoro wtedy miał 12mm, to już nie jest taka kruszynka i w 10 tyg. to przeważnie już przez brzuch nawet malucha widać szybko.

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • sylwwiaa Nowa

Wysłany: 26 lutego 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte powinnam miec we wtorek u swojego gin na 2 juz bylam i ciaza wolno sie rozwijala. W szpitalu stwierdzil ze jest pecherzyk ale brak zarodka. Lekarz zrobil usg dopochwowo narobil przy tym duzo bolu, po godzinie zaczelam krwawic i znow do szpitala. Teraz jest pewne ze poronilam:(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ