5 tc lekki bol krzyza
-
Mnie krzyż, plecy bolą od owulacji jak jeszcze nawet nie widziałam że jestem w ciąży. Nie wiem czemu tak. To był mój pierwszy objaw. Dosyć dziwny i do tej pory mnie pobolewa choć już mniej. Przynajmniej mogę dłużej posiedzieć czy pochodzić. Wcześniej nie szło. Także myślę że możesz być spokojna. Mi póki co nic nie jest
-
Dziewczyny czy w 5tc miałyście (np raz, dwa razy dziennie) takie chwilowe bóle w macicy ? ale nie takie lekkie skurcze jak na @, tylko taki ból jakby coś rozrywało od środka.. trwający max 3 min. Już 6 dzień mam coś takiego, czasami aż się ruszyć nie mogę ale to trwa chwile i przechodzi,najcześciej na wieczór i z samego rana, nigdy wcześniej tak nie miałam, @ nadal brak, dlatego próbuje sobie do czegoś te bóle przypisać testuje w przyszłym tygodniu. Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam cieplutko
Ps. Wiem że temat o bólu krzyża ale nie wiedziałam gdzie to napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 08:46
Alicja . ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-