X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 6+1 (?)a pusty pęcherzyk ciążowy
Odpowiedz

6+1 (?)a pusty pęcherzyk ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mejzi Nowa

Wysłany: 15 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    W którym tygodniu u was pojawił się zarodek ? Jak to wygląda w przypadku długich cykli ?
    Byłam wczoraj na pierwszym badaniu usg . Wg aplikacji mial to być tydzień 6+1 ale lekarz od razu stwierdził, ze ciąża jest albo dużo młodsza i dopiero sie wszytsko rozwija ,albo po prostu się nie udało...
    Na obrazie usg było widać jedynie mały pęcherzyk ciążowy .
    Chciałabym jeszcze dodać, że mam długie cykle ,bo między 32 a 35 dni .
    Myślałam, że tą wczorajszą wizytą sie uspokoje a jest zupełnie na odwrót 🥲
    W czwartek miałam badanie krwi,powtórka w poniedziałek żeby sprawdzić przyrost. A kolejne kontrolne usg za dwa tygodnie. Oszaleje do tego czasu 🥲🩷

• KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też czekam aż pojawi się ciałko żółte i zarodek
    Byłam 19 i 20 dpt na wizycie i był pęcherzyk ciążowy
    Czytam że może pojawić się później
    Trochę zaczynam świrować i się stresuje przed piątkowa wizyta w klinice
    Badałam nawet hcg wczoraj i wynosi 11805 (21 dpt)

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki / 22.02 ET
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205 🥹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ