X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr 6+1 (?)a pusty pęcherzyk ciążowy
Odpowiedz

6+1 (?)a pusty pęcherzyk ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mejzi Nowa

Wysłany: 15 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    W którym tygodniu u was pojawił się zarodek ? Jak to wygląda w przypadku długich cykli ?
    Byłam wczoraj na pierwszym badaniu usg . Wg aplikacji mial to być tydzień 6+1 ale lekarz od razu stwierdził, ze ciąża jest albo dużo młodsza i dopiero sie wszytsko rozwija ,albo po prostu się nie udało...
    Na obrazie usg było widać jedynie mały pęcherzyk ciążowy .
    Chciałabym jeszcze dodać, że mam długie cykle ,bo między 32 a 35 dni .
    Myślałam, że tą wczorajszą wizytą sie uspokoje a jest zupełnie na odwrót 🥲
    W czwartek miałam badanie krwi,powtórka w poniedziałek żeby sprawdzić przyrost. A kolejne kontrolne usg za dwa tygodnie. Oszaleje do tego czasu 🥲🩷

• KarolinaKika Autorytet

Wysłany: 16 marca, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też czekam aż pojawi się ciałko żółte i zarodek
    Byłam 19 i 20 dpt na wizycie i był pęcherzyk ciążowy
    Czytam że może pojawić się później
    Trochę zaczynam świrować i się stresuje przed piątkowa wizyta w klinice
    Badałam nawet hcg wczoraj i wynosi 11805 (21 dpt)

1 IVF - 5 🥚- 2 zarodki / 29.07.2024 ET 2 zarodków ❌
    2 IVF -3 🥚- 1 zarodek /26.09.2024 ET 1 zarodek trzydniowy ❌
    3 IVF długi protokół - 4 🥚 - 2 zarodki
    Jeden zdegenerował
    22.02.2025 ET 4.1.2
    7dpt beta 52,8 9dpt beta 149 11dpt beta 410 13dpt beta 1205
    07.04 poronienie 7/9 tc 💔
    4 IVF czerwiec 2025 długi protokół - 3🥚-1 zarodek nie przetrwał . Brak transferu

AMH 10.23 -0,65
    06.24 -0,47
    05.25 - 0,44
    On
    10.2023 azzospermia ( po odblokowaniu wszystkie wyniki wróciły do normy poza fragmentacją 30%)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ