X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr alergia na pyłki traw a pierwsze tygodnie ciąży
Odpowiedz

alergia na pyłki traw a pierwsze tygodnie ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • diga83 Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam.
    jestem nowa tutaj na forum dlatego chcialabym Was wszystkie serdecznie przywitać

diga83
  • diga83 Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim problemem jest alergia na pyłki traw i to czy można z nią sobie jakos poradzić. ja na ta chwilę nic nie biorę ale męczę się strasznie. jestem na samym początku ciąży ok 4-5 tydzień. czy któraś z Was miała lub ma podobny problem i mogłaby mi coś doradzic?

diga83
  • diga83 Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo, czy nikt nie zmaga się z alergią? szczęsciary...

diga83
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diga83 wrote:
    moim problemem jest alergia na pyłki traw i to czy można z nią sobie jakos poradzić. ja na ta chwilę nic nie biorę ale męczę się strasznie. jestem na samym początku ciąży ok 4-5 tydzień. czy któraś z Was miała lub ma podobny problem i mogłaby mi coś doradzic?

Na szczęscie moja ciąza przypadla na okres jesien-zima, bo tez jestem masakryczna alergiczką.

Co do lekow: w ciazy nie wolno / nie powinno sie brac nic, bo kazdy lek moze miec wplyw na dziecko. Leki trzeba brac jedynie wtedy kiedy wymaga to Twoje zdrowie. Alergia jest tylko niedogodnością. Poradzisz sobie.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • diga83 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2018, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odpowiedź edwarda20

diga83
  • diga83 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2018, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednak czy nie leczona alergia może zaszkodzić dziecku lub mnie, a co za tym idzie również i dziecku? tego się obawiam... reszte zniose, czego sie nie robi dla zdrowia maluszka

diga83
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ