X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr anemia w I tymestrze
Odpowiedz

anemia w I tymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam tego watku ale nestety nie znalazłam. Jutro zaczynam 11tc , dziś odebrałam wyniki i mam anemie. Dostałam leki ale bardzo się boję o zdrowie dzidziusia, na necie wyczytałam, że można nawet poronić. bardzo się martwię. czy któraś w was przechodzi bądz przechodziła anemię??

• monia0084 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie zaczyna się anemia też jestem w I trymestrze, czerwone krwinki mam lekko poniżej normy, a reszta parametrów albo na pograniczu albo lekko przekroczona. Lekarz stwierdził że na razie nie ma się co martwić i kazał jeść dużo owoców i warzyw. Sama już nie wiem co o tym myśleć, bo skoro teraz wyniki nie są zbyt dobre to co będzie później :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ