X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr anemia w I tymestrze
Odpowiedz

anemia w I tymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam tego watku ale nestety nie znalazłam. Jutro zaczynam 11tc , dziś odebrałam wyniki i mam anemie. Dostałam leki ale bardzo się boję o zdrowie dzidziusia, na necie wyczytałam, że można nawet poronić. bardzo się martwię. czy któraś w was przechodzi bądz przechodziła anemię??

• monia0084 Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie zaczyna się anemia też jestem w I trymestrze, czerwone krwinki mam lekko poniżej normy, a reszta parametrów albo na pograniczu albo lekko przekroczona. Lekarz stwierdził że na razie nie ma się co martwić i kazał jeść dużo owoców i warzyw. Sama już nie wiem co o tym myśleć, bo skoro teraz wyniki nie są zbyt dobre to co będzie później :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ