X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bardzo blada kreska na teście ciążowym w 14dp.
Odpowiedz

Bardzo blada kreska na teście ciążowym w 14dp.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • serek_84 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w galerii w 14 dp same mocne krechy. moja ledwo widoczna. dopiero dziś cos widac na zdjęciu i to nie wszyscy widzą ;) owu potwierdzona monitoringiem, więc nie była późnej. Czy to możliwe? w poprzedniej ciąży już w 11 dp było widac normalnie bladą krechę.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 22:46

9qeydmw.png
  • Sylviazzz Znajoma

Wysłany: 7 października 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez miałam jasne :) dopiero 16-18 były bardzo mocne

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 8 października 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zalezy od poziomu hormonów. Zrób betę ona rozjasnia wszelkie wątpliwości.

salenne lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pierwszy test był z bardzo lekką drugą kreską, ale nawet taka słaba oznacza pozytywny test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się, zazwyczaj nawet druga blada kreska wskazuje na ciążę. Ja zrobiłam dwa testy po dniu spodziewanej miesiączki i również kreski były bledziutkie i jestem w 7tc ;) U mnie dopiero trzeci test pokazał mocną krechę także wszystko zależy od poziomu hormonu.

34bwskjox0d43lis.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 12:32

• Pysia88. Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzień po terminie miesiączki wogóle nie było drugiej kreski :) blada pojawiła się dopiero jakieś 16-17 dpo ;)

dxomi09ki2yn4iqx.png
  • Ankakalina1987 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ok 11dpo miałam kreskę po 10 minutach ,ale taką słabiusieńką,ze myślałam ,że mam przywidzenia (test 4 dni przed spodziewaną miesiączka, ekstra czuły z Rossmana). 13dpo beta 68 a 15dpo test (od dnia miesiączki) ładny wyraźny jak na zdjęciu;)

z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat

34bwskjohqgssojf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ