X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)
Odpowiedz

Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AsiaNicola35 Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, za 1-2 dni powinnam dostać planowa @. Cykle mam regularne co 27-29 dni. W 24 dniu cyklu zrobiłam test ciążowy z wieczornego siusiania i pojawiła się blada kreska. Na drugi dzień powtórzyłam test i ta sama sytuacja. Dziś poszłam na betę hcg jest to mój 26 dzień cyklu więc teoretycznie jestem przed terminem @1-2 dni. I właśnie odebrałam wynik który wynosi 78,6 :) :) :) W piątek powtórzę badanie po 48 H. Dodam że mam 35 lat i staramy się o 2 dziecko od 3 lat. Powiedzcie mi proszę czy to normalny wynik beta 78,6 czy jest np za niski??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 12,9 a za drugim razem 6,9 i były to ciaze biochemiczne. Myślę że taki wynik jak Twój robi już nadzieję :)
    Trzymam kciuki :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza beta wynosiła 75 :). Robiłam ja w podobnym czasie do Ciebie :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) w piatek powtórzę i zobaczymy czy rośnie. Jak narazie mam uderzenia gorąca i w jelitach 3 wojnę no i głowa od prawie tygodnia boli jak diabli. Co dziwne dla mnie piersi nic a nic nie bolą i może dlatego się martwię.

Wysłany: 27 lipca 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziś beta hcg została powtórzona po 48h. Wynik będzie ok 17. Trzymajcie kciuki aby było ok.

malami91 lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam właśnie wynik i beta hcg po 48h wynosi 217:) :) przyrost 178% :)

APrzybylska lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ