Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)
Odpowiedz

Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AsiaNicola35 Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, za 1-2 dni powinnam dostać planowa @. Cykle mam regularne co 27-29 dni. W 24 dniu cyklu zrobiłam test ciążowy z wieczornego siusiania i pojawiła się blada kreska. Na drugi dzień powtórzyłam test i ta sama sytuacja. Dziś poszłam na betę hcg jest to mój 26 dzień cyklu więc teoretycznie jestem przed terminem @1-2 dni. I właśnie odebrałam wynik który wynosi 78,6 :) :) :) W piątek powtórzę badanie po 48 H. Dodam że mam 35 lat i staramy się o 2 dziecko od 3 lat. Powiedzcie mi proszę czy to normalny wynik beta 78,6 czy jest np za niski??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 12,9 a za drugim razem 6,9 i były to ciaze biochemiczne. Myślę że taki wynik jak Twój robi już nadzieję :)
    Trzymam kciuki :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza beta wynosiła 75 :). Robiłam ja w podobnym czasie do Ciebie :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) w piatek powtórzę i zobaczymy czy rośnie. Jak narazie mam uderzenia gorąca i w jelitach 3 wojnę no i głowa od prawie tygodnia boli jak diabli. Co dziwne dla mnie piersi nic a nic nie bolą i może dlatego się martwię.

Wysłany: 27 lipca 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziś beta hcg została powtórzona po 48h. Wynik będzie ok 17. Trzymajcie kciuki aby było ok.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam właśnie wynik i beta hcg po 48h wynosi 217:) :) przyrost 178% :)

APrzybylska lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ