X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)
Odpowiedz

Beta hcg w 25 dniu cyklu-- Ciąża :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AsiaNicola35 Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, za 1-2 dni powinnam dostać planowa @. Cykle mam regularne co 27-29 dni. W 24 dniu cyklu zrobiłam test ciążowy z wieczornego siusiania i pojawiła się blada kreska. Na drugi dzień powtórzyłam test i ta sama sytuacja. Dziś poszłam na betę hcg jest to mój 26 dzień cyklu więc teoretycznie jestem przed terminem @1-2 dni. I właśnie odebrałam wynik który wynosi 78,6 :) :) :) W piątek powtórzę badanie po 48 H. Dodam że mam 35 lat i staramy się o 2 dziecko od 3 lat. Powiedzcie mi proszę czy to normalny wynik beta 78,6 czy jest np za niski??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 12,9 a za drugim razem 6,9 i były to ciaze biochemiczne. Myślę że taki wynik jak Twój robi już nadzieję :)
    Trzymam kciuki :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza beta wynosiła 75 :). Robiłam ja w podobnym czasie do Ciebie :)

AsiaNicola35 lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 lipca 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) w piatek powtórzę i zobaczymy czy rośnie. Jak narazie mam uderzenia gorąca i w jelitach 3 wojnę no i głowa od prawie tygodnia boli jak diabli. Co dziwne dla mnie piersi nic a nic nie bolą i może dlatego się martwię.

Wysłany: 27 lipca 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dziś beta hcg została powtórzona po 48h. Wynik będzie ok 17. Trzymajcie kciuki aby było ok.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam właśnie wynik i beta hcg po 48h wynosi 217:) :) przyrost 178% :)

APrzybylska lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ