X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr biegunka na poczatku ciazy
Odpowiedz

biegunka na poczatku ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara25 Nowa

Wysłany: 2 lipca, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Czy spotkalyscie sie z biegunka na poczatku ciazy? Do lekarza wybieram sie za tydzien ale juz teraz biegam na toalete po zjedzeniu czegos. Nigdy nie mialam przewleklych biegunek, nie towarzyszy mi tez bol czy inne nieprzyjemnosci. Kiedy to przejdzie?? :)

• Lani Ekspertka

Wysłany: 5 lipca, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak było. Przeszło szybko.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ