Biustonosze dla wrażliwych piersi
-
Cześć Dziewczyny,
czy macie jakichś sprawdzonych producentów/ modele biustonoszy dla kobiet w ciąży?
Ja mam rozmiar 70E, ale podejrzewam, że teraz jest bliżej F i niestety bardzo wrażliwe, ciężkie piersi (przełom 5/6 tygodnia).
Do tej pory używałam biustonoszy z fiszbinami o dość sztywnej konstrukcji, ale teraz zwyczajnie jest mi w nich źle.
Poszukuję biustonosza bez fiszbin, który jednak utrzyma obrzmiałe ciążowe piersi.
Dodam, że nienawidzę koronek, bo mnie gryzą.
Widziałam na necie modele albo zupełnie bawełniane, które niestety u mnie się nie sprawdzą, bo wyglądam w nich jak ciotka klotka albo jakieś koronki.
Help!
-
Znalazłam fajny półsztywny, z lekkimi poduszeczkami, bez fiszbin w kappahl. Nie do karmienia, po prostu taki lżejszy. 59,90zl. W gatcie kupiłam top profilowany i tez ok ale tylko po domu bo sutki widać.
Ogólnie lipa jeśli ktoś tak jak ja nienawidzi koronek. W triumphie i esotiq wybór żaden, szczególnie dla większych biustów. Polecam ten z kappahl
-
Ja mam podobny problem. Jestem w 5t, a już od co najmniej 3-ech piersi mam strasznie wrażliwe. Co do swędzenia, to słyszałam, że jest to objaw pojawienia się w przyszłości rozstępów. Czy stosujecie może jakieś kremy aby to załagodzić?
Odnośnie stanika, Holibka, czekam na relacje jak się sprawujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 12:29
-
sylani wrote:Ja mam podobny problem. Jestem w 5t, a już od co najmniej 3-ech piersi mam strasznie wrażliwe. Co do swędzenia, to słyszałam, że jest to objaw pojawienia się w przyszłości rozstępów. Czy stosujecie może jakieś kremy aby to załagodzić?
Odnośnie stanika, Holibka, czekam na relacje jak się sprawuje
Kurczę mnie swędzą
Smaruję olejem z migdałów lub kokosowym
Stanik super, 2 dni w pracy - ogromna różnica, ulga. I trzyma ok.
http://www.kappahl.com/pl-pl/kappahl/woman/alla-damplagg/421404
-
Ja ostatnio sprezentowałam sobie staniczek od allesa - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-easy-m-naturalny,920.html. Fajny jest bo nie ma fiszbin, więc jest mega wygodny. jest regulowany można w nim karmić wiec powinien mi sluzyc bardzo dlugo po porodzie bedzie jak znalazł!
Holibka lubi tę wiadomość
-