X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Blade testy ciążowe z dnia na dzień
Odpowiedz

Blade testy ciążowe z dnia na dzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martlosia Nowa

Wysłany: 14 października 2023, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem na samiutkim początku ciąży. Jest to moja 4 ciąża, poprzednie 3 stracone na wczesnym etapie. Tym razem we wtorek wyszedł test pozytywny (blado). Beta 16,2. W środę zrobiłam test był ciemniejszy. W czwartek test jeszcze lekko ciemniejszy i Beta 31,6 - wiec w normie. W piątek test taki sam jak w czwartek. W sobotę to samo. Nie mam jak sprawdzić bety narazie, dopiero w pon. Martwię się tym, ze te testy nie ciemnieją… jakieś pozytywne podobne historie?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2023, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martlosia wrote:
    Hej. Jestem na samiutkim początku ciąży. Jest to moja 4 ciąża, poprzednie 3 stracone na wczesnym etapie. Tym razem we wtorek wyszedł test pozytywny (blado). Beta 16,2. W środę zrobiłam test był ciemniejszy. W czwartek test jeszcze lekko ciemniejszy i Beta 31,6 - wiec w normie. W piątek test taki sam jak w czwartek. W sobotę to samo. Nie mam jak sprawdzić bety narazie, dopiero w pon. Martwię się tym, ze te testy nie ciemnieją… jakieś pozytywne podobne historie?

Cześć, Moją historia raczej nie z tych pozytywnych,ale się podzielę. Mi testy z bladymi kreskami wyszły tydzień po planowanej dacie miesiaczki i tak przez kilka dni.. poszłam w końcu do lekarza i od początku miałam podejrzenie pustego jaja płodowego. Diagnoza niestety się potwierdziła. W poprzednich dwóch ciążach dwie mocne krechy wyszły Mi już w dniu planowanej miesiączki. Nie wiem czy to jest jakiś wyznacznik czy zupełny przypadek ale u Mnie właśnie tak było. Oczywiście, trzeba wziąć pod uwagę,że każdy przypadek jest inny, dlatego na tą chwilę dobrze by było byś zrobiła betę i po 48h powtórzyła, zobaczysz jaki jest przyrost.

• martlosia Nowa

Wysłany: 17 października 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta spadła do 4. Czekam na krwawienie :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ