ból krzyża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem w 11t4d ciąży i dzis w nocy zaczął bolec mnie krzyż,ze nie mogłam spac..nie mogłam znaleźć sobie odpowiedniej pozycji do spania
Dalej okropnie mnie boli i juz gdzies przeczytałam,ze to objaw ciazy obumarłej..
Czy Was tez zaczął boleć w którymś momencie krzyż? -
nick nieaktualny
-
Myślę, że nie ma się czym martwić o ile nie jest tak, że boli Cię ciągle przez dłuższy czas, wtedy zadzwoniłabym jednak do gin i zapytała, czy to normalne. Ja mam epizody bólu poza tym mam jeszcze mdłości, które mnie uspakajają, że z dzidzią wszystko ok21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie plecy bolą od 10 tc do dnia dzisiejszego i też mega bolą - to jest jak najbardziej normalne. Więc u Was zapewne też.
Jest dużo informacji na temat bólu krzyża na każdym etapie ciąży-wysrarczy wpisać w wyszukiwarkę,poza tym ból krzyża w ciąży przeważnie oznacza jedno i to samo,bez względu czy to jest 5,10 czy 20 tc.
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:51
-
nick nieaktualnyHmmm...wpisalam w wyszukiwarkę i wyczytałam mnóstwo bzdur na temat poronienia i ze to jest normalne,ale jak brzuch urośnie...
Naczytalam sie tego wszystkiego i dlatego postanowiłam napisac tutaj do dziewczyn,ponieważ z pewnością nie tylko ja mam ten problem...
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie. Spuść ciśnienie i się na mnie nie wyżywaj.
Nie wiem gdzie to wpisywałaś,ale ból krzyża najczęściej oznacza powiększanie się macicy. Ja mam z tym bardzo często problem i boli tak,że płaczę. Niestety trzeba przez to przejść i jest to normalne. Może pomóc masaż,choć mi pomagał na chwilę.
Czasem łykałam Apap ale to w ekstremalnych bólach. I zawsze boli w tym samym miejscu- krzyż,czasem promieniuje aż do łopatek.
Jak masz takie mocne obawy,że coś jest nie tak idź po prostu do lekarza bo internet nie jest wyrocznią.
Może to Cię trochę uspokoi:
https://parenting.pl/portal/bol-kregoslupa-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Ja też sobie termofor przykładałam,ale owijałam go w ręcznik.
Można ale nie bezpośrednio na plecy-lepiej dmuchać na zimne.
Zdania są podzielone dlatego nie rób tego za często a dla pewności na wizycie zapytaj lekarza.
Cieszę się,że trochę Cię uspokoiłam
I nie myśl ciągle o poronieniu bo dzidziuś czuje Twój stresik
Ps. na tej stronie co Ci wysłałam jest bardzo dużo cennych informacji- to moja druga lektura
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam:) dobrze,ze poszłam,bo podejrzewa zapalenie pęcherza i jutro idę na badanie moczu...Najlepsze,ze w nocy spać nie mogłam...rano zasnęłam na dwie godziny,budzę się,a tu nic nie boli!!! ale w zamian za to dostałam dzisiaj takiej palpitacji serca,ze caly dzień oddychać nie mogłam...straszna meczarnia...no i musze iść do kardiologa...
Moral z tej bajki taki,ze nie należy lekceważyć żadnego bólu i o wszystkim mowic lekarzowi O!
-
nick nieaktualny