X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ból między lopatkami
Odpowiedz

Ból między lopatkami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem dopiero w 4 Tc. Czy mialyscie bóle między lopatkami na tak wczesnym etapie?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem właśnie w 4 tc i żadnych takich bóli nie mam.. W ogóle wydaje mi się, że ciąża ma się nijak do bólu między łopatkami. Może masz jakieś nerwobole?

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia co to może byc
    :(przeszłam już dwie ciąże pozamacicznej mam wycięte oba jajowody. Zaczynam świrowac. I zastanawiam się czy mimo braku jajowodów może to być ciąża pozamaciczna:(

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 13 października 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie ma szans, zwłaszcza że przecież układ rozrodczy w ogóle nie jest powiązany z klatką piersiowa.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zdaje sobie z tego sprawę,nie wiem czemu ale mam wrażenie że miałam takie bóle właśnie w tamtej ciąży.i dlatego zastanawiam się czy zarodek mógł dojść do jajnika mimo braku jajowody. Pewnie to głupie co pisze ale nie mogę nigdzie znaleźć o tym info.

• Nina_86 Znajoma

Wysłany: 14 października 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelinka13 ja jestem teraz 4-5 Tc i od dwóch dni mam taki ból między łopatkami...ale nie wiem, czy to związek z ciążą;/

Jezu ufam Tobie!
    2015 - ciąża pozamaciczna
    2018 - Synek (cud Nowenny Pompejańskiej)
    2018 - poronienie (8tc)
    2020 - Bedzie drugi synek! (cud Nowenny Pompejańskiej)
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 21 października 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja od dwoch dni mam bol miedzy lopatkami, bardziej po lewej stronie ale tylko przy mocnym skrecie glowa. Mysle ze poprostu zle spalam.

10.09.2019 Marcel
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ