X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr ból podbrzusza po stosunku
Odpowiedz

ból podbrzusza po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 11 tyg ciąży. Pierwszą ciążę poroniłam w 8 tyg., dlatego w tej każdy najmniejszy ból przyprawia mnie o kołatanie serca... :( wg pierwszego usg w 7 tyg wszystko pięknie się rozwija- serduszko biło. dostałam duphaston 1xdziennie i luteine 2x2 dziennie. parę dni temu wg zaleceń lekarza, odstwiłam po skończonych opakowaniach. mój problem to ból podbrzusza (średnio nasilony) po stosunku. już drugi raz to zauważyłam. nie towarzyszą temu żadne krwawienia, ani inne dolegliwości. ból przechodzi samoistnie po paru godzinach. wizytę mam za tydzień i wstrzymam się do czasu konsultacji z lekarzem z "przytulaniem", ale powiedzcie- czy któraś może tak miała?

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ