Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr ból podbrzusza po stosunku
Odpowiedz

ból podbrzusza po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siamyrka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 11 tyg ciąży. Pierwszą ciążę poroniłam w 8 tyg., dlatego w tej każdy najmniejszy ból przyprawia mnie o kołatanie serca... :( wg pierwszego usg w 7 tyg wszystko pięknie się rozwija- serduszko biło. dostałam duphaston 1xdziennie i luteine 2x2 dziennie. parę dni temu wg zaleceń lekarza, odstwiłam po skończonych opakowaniach. mój problem to ból podbrzusza (średnio nasilony) po stosunku. już drugi raz to zauważyłam. nie towarzyszą temu żadne krwawienia, ani inne dolegliwości. ból przechodzi samoistnie po paru godzinach. wizytę mam za tydzień i wstrzymam się do czasu konsultacji z lekarzem z "przytulaniem", ale powiedzcie- czy któraś może tak miała?

gptupjt.png

ganns65gq7vssnlc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ