X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bole barku
Odpowiedz

Bole barku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Psicusia Nowa

Wysłany: 29 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Jestem w 6 tyg ciąży. Jest to moja druga ciąża , pierwsza poroniłam 3 miesiące temu. Od paru tygodniu odnóżach do czasu miewam promieniujacy ból barku raz lewego raz prawego. Czasami jest to szarpiący chwilowy ból. Nie trwa on cały dzień ale moze pare razy w ciagu dnia a czasami wogle go noe ma. Czy któraś tak miała ? Boje sie bo wiem ze bóle barków nie zawsze zwiastują dobra wiadomość ale nie wiem jaki ból barku zwiastują najgorsza

Psicusia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ