X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bole barku
Odpowiedz

Bole barku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Psicusia Nowa

Wysłany: 29 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Jestem w 6 tyg ciąży. Jest to moja druga ciąża , pierwsza poroniłam 3 miesiące temu. Od paru tygodniu odnóżach do czasu miewam promieniujacy ból barku raz lewego raz prawego. Czasami jest to szarpiący chwilowy ból. Nie trwa on cały dzień ale moze pare razy w ciagu dnia a czasami wogle go noe ma. Czy któraś tak miała ? Boje sie bo wiem ze bóle barków nie zawsze zwiastują dobra wiadomość ale nie wiem jaki ból barku zwiastują najgorsza

Psicusia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ