X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bole barku
Odpowiedz

Bole barku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Psicusia Nowa

Wysłany: 29 października 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny . Jestem w 6 tyg ciąży. Jest to moja druga ciąża , pierwsza poroniłam 3 miesiące temu. Od paru tygodniu odnóżach do czasu miewam promieniujacy ból barku raz lewego raz prawego. Czasami jest to szarpiący chwilowy ból. Nie trwa on cały dzień ale moze pare razy w ciagu dnia a czasami wogle go noe ma. Czy któraś tak miała ? Boje sie bo wiem ze bóle barków nie zawsze zwiastują dobra wiadomość ale nie wiem jaki ból barku zwiastują najgorsza

Psicusia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ