X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bóle brzucha, jajników, stan podgorączkowg
Odpowiedz

Bóle brzucha, jajników, stan podgorączkowg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kejtysh Nowa

Wysłany: 1 maja, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Czy miałyście w I trymestrze pobolewania i uczucia kłucia w okolicach jajnikach i macicy, szczególnie po jednej stronie?

W poprzedniej ciąży nic zupełnie nie czułam aż do poronienia w 9 tyg. 3 dni przed pojawieniem się krwawienia poczułam pobolewanie po obu stronach.
    Teraz w 5 tygodniu coś czuję, głównie po lewej stronie. Oczywiście głowa podpowiada, że to znowu coś złego.

Do tego dochodzi temperatura około 37,2. Do kiedy Wam się utrzymywał stan podgorączkowy?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ