Bóle jak by okresowe + biały śluz
-
nick nieaktualnyWitam
Jest to moja pierwsza ciąża i nie jestem tak doświadczona jak wieloròdki ale od 2 dni mam bóle okresowe i białawy gesty śluz,co prawdaż na wkładce jest mała plamka ale zawsze tak miałam jak zaraz okres powinnam dostać Powiedzcie jak to było u was z chęcią bym się czegoś więcej dowiedziała ^^, -
nick nieaktualnyRozumiem czytałam dużo artykułów w internecie na ten temat i większość kobiet które mają podobne objawy są niby normalne i jeżeli po tabletce przeciwbólowej nie przejdzie wtedy informować lekarza.Ja nie mam stałych bóli zaboli raz lub dwa razy na dzień i to tyle
-
Kurcze, troszkę mnie to wręcz denerwuje, bo ja też wtedy wszędzie czytałam, że to normalne. U mnie nie było i przez to, że zbagatelizowałam ten ból, straciłam szansę na podtrzymanie tej ciąży. Wizyta u lekarza nie zaszkodzi a może pomóc!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy za wcześnie czy nie,ale zgaga pojawia się na początku ciąży dopiero potem nudności wymioty... Jest wiele objawów w I trymestrze.Kobiety które czują że coś w jej ciele się zmienia i zaobserwuje już na początku ciąży to naprawdę rzadkość ^^, kobiety które nie liczą na ciążę na pewno nie odczują tego co kobieta która czeka na Fasolinkę ;)A NAJPEWNIEJSZE JEST TO ŻE KAŻDA KOBIETA PRZEŻYWA CIĄŻĘ INDYWIDUALNIE!!! po za Tym byłam już u ginka za 3 tyg. idę na USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 17:24
-
Jestem w 6.tc i kilka dni temu przestałam mieć bóle jak przed @. Jednak cały czas obserwuję czy nie pojawi się choć kropla rozwodnionej krwi. Przy pierwszej ciąży nie był to objaw zagnieżdżenia się zarodka lecz początek obumarcia płodu ;( Jeszcze wtedy nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Tak czy inaczej póki bóle są znośne (a ja miewam bardzo bolesne miesiączki) to nie panikuję. Na razie mam zaparcia, czasami zgagę, zawroty głowy i ból głowy. Mdłości jeszcze nie miałam, a ich się chyba boję najbardziej! Bo jak tu pracować, kiedy Ci niedobrze?!
Pozdrawiam
[*] 18.11.2013 -
Ja mam mdlosci caly dzien ale wymiotuje glownie wieczorem. Nie kazdego dnia. Ale czytalam ze po jedzeniu najlepiej okolo 1h byc w pozycji stojacej. Ale jak mam ustac jak mi slabo i kreci sie w glowie?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Amenada z Twojego suwaczka wynika że jesteśmy na tym samym etapie
Byłaś dziś u lekarza? Pytałaś o te bóle i biały śluz? Ja dziś jestem mocno zaniepokojona bo do tej pory bole pojawiały się co jakiś czas na chwile i nie były jakies mocne. Tłumaczyłam sobie to przygotowywaniem się macicy na dzieciątko. Dziś wieczorem te bóle są czestsze, martwie się a na wizytę idę jutro. -
Goplana jesteśmy na podobny etapie. Ja dzis byłam na USG (4+3 t.c.) niestety jeszcze nie było widać fasolki ale każda z nas jest inna więc mam nadzieje że u Ciebie będzie wszystko ok
-