X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brak objawów 6tc
Odpowiedz

Brak objawów 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sara2024 Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2024, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tylko ja nie mam objawów ? Tętno maluszka jest ale objawów brak zero mdłości zero bolacych piersi senności itp jedynie kłucie w jajnikach

• Lus1a Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2024, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie każda ciąża musi mieć typowe ciążowe objawy. Może twoja jest dla ciebie bardzo łaskawa. Ja też nie wymiotowałam:)

preg.png
    Staś💙28+3 1370gram💙
  • Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2024, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, każda z nas przechodzi ciążę inaczej. Ja na przykład do 7tc nie miałam mdłości i już się cieszyłam jak fajnie. Niestety później się pojawiły :D

preg.png
  • M93 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2024, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara2024 wrote:
    Dziewczyny czy tylko ja nie mam objawów ? Tętno maluszka jest ale objawów brak zero mdłości zero bolacych piersi senności itp jedynie kłucie w jajnikach
    Cała pierwsza ciążę miałam bezobjawową i ta zapowiada się taka sama 😉

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024

PCOS.
  • AgaKa800 Ekspertka

Wysłany: 5 września 2024, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja już jestem w 15 tygodniu.
    Nie miałam żadnych objawów :)
    Może na początku więcej spałam

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • Ferrel Debiutantka

Wysłany: 13 września 2024, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem aktualnie w 12 tyg i praktycznie bez żadnych objawów. Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej

• Ooli Nowa

Wysłany: 14 września 2024, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny ciąża wczesna ostatnia misiaczka (pierwszy dzień 8 lipca) ostatnie dwa cykle to 35/38 dni.. wczoraj poszłam do ginekologa drugi raz i okazuje się, że powinien być to 9 tydzień wygląda to tak:
    GS - ma teraz 16 mm wtedy miał 10 mm, YS - ma teraz 2,5 mm wtedy miał 1,7 mm i nie miał zarodka a CRL teraz ma 3,3mm.. Ginekolog powiedziała, że na tym etapie nie słyszy serduszka, zarodek jest za mały mam przyjść za tydzień ale zdiagnozowała przedwczesne poronienie :( czy myślicie, że ze względu na wczesną ciążę mimo wszytsko jest szansa ? Czekam na wyniki bety żeby zobaczyć czy nic nie spada ale jestem załamana to moja pierwsza ciąża :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ