X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brak objawów 6tc
Odpowiedz

Brak objawów 6tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sara2024 Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2024, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy tylko ja nie mam objawów ? Tętno maluszka jest ale objawów brak zero mdłości zero bolacych piersi senności itp jedynie kłucie w jajnikach

• Lus1a Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2024, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie każda ciąża musi mieć typowe ciążowe objawy. Może twoja jest dla ciebie bardzo łaskawa. Ja też nie wymiotowałam:)

preg.png
    Staś💙28+3 1370gram💙
  • Bergamotka_8 Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2024, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, każda z nas przechodzi ciążę inaczej. Ja na przykład do 7tc nie miałam mdłości i już się cieszyłam jak fajnie. Niestety później się pojawiły :D

preg.png
  • M93 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2024, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara2024 wrote:
    Dziewczyny czy tylko ja nie mam objawów ? Tętno maluszka jest ale objawów brak zero mdłości zero bolacych piersi senności itp jedynie kłucie w jajnikach
    Cała pierwsza ciążę miałam bezobjawową i ta zapowiada się taka sama 😉

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼17.11.2020

(15cs)
    👧🏼17.10.2025

age.png

PCOS.
  • AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 5 września 2024, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja już jestem w 15 tygodniu.
    Nie miałam żadnych objawów :)
    Może na początku więcej spałam

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • Ferrel Debiutantka

Wysłany: 13 września 2024, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem aktualnie w 12 tyg i praktycznie bez żadnych objawów. Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej

• Ooli Nowa

Wysłany: 14 września 2024, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny ciąża wczesna ostatnia misiaczka (pierwszy dzień 8 lipca) ostatnie dwa cykle to 35/38 dni.. wczoraj poszłam do ginekologa drugi raz i okazuje się, że powinien być to 9 tydzień wygląda to tak:
    GS - ma teraz 16 mm wtedy miał 10 mm, YS - ma teraz 2,5 mm wtedy miał 1,7 mm i nie miał zarodka a CRL teraz ma 3,3mm.. Ginekolog powiedziała, że na tym etapie nie słyszy serduszka, zarodek jest za mały mam przyjść za tydzień ale zdiagnozowała przedwczesne poronienie :( czy myślicie, że ze względu na wczesną ciążę mimo wszytsko jest szansa ? Czekam na wyniki bety żeby zobaczyć czy nic nie spada ale jestem załamana to moja pierwsza ciąża :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ