Czesc Dziewczyny. Przepraszamz ze zakladam nowy temat moze juz taki jest ale nie znalazlam. Otóż tak w sobote/niedziele powinnam dostac okres nie dostalam zrobilam 2 testy wyszly pozytywnie dzis bylam u lekarza wiem ze za wczesnie ale dowiedzialam sie tez ze dostalam sie na staz i poprostu chcialam zeby lekarz potwierdzil ciaze zeby byc pewną. ostatnia miesiaczka 20 marzec wg lekarza to 4 / 5 tydzien , wg ovu 4 tydzien i 6 dzien. lekarz stwierdzil ze macica wyglada dobrze jest rozpulchniona i ze to dobry znak ze powinno byc dobrze ale na usg stwierdzil ze nie moze dostrzec pecherzyka tylko mowil cos o jakims endometrium 18mm , ale tez stwierdzil ze jest poprostu wczesnie i dlatego prawdopodobnie nic nie widzi zadnego pecherzyka i mam przyjsc za 2 tygodnie i powinno byc dobrze. Troche mnie tym uspokoil ale przyznam szczerze ze troche sie martwie bo czytam na necie to w tym czasie jesli chodzi o pecherzyk to powinien juz byc widoczny. Nic nie zrobie musze czekac te 2 tygodnie ale nie wiem jak wytrzymam;/ mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy
Anna25