Ciąża a wczesna owulacja
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny, zaglądam do Was - jestem jeszcze niestety na Staraczkach..
Mam wczesne owulacje - 9dc i zastanawiam sie czy są tu może dziewczyny, które dadzą mi nadzieję i napiszą że im się udało zajść mając owulację tak wcześnie... ? Z gory dziekuję za odpowiedzi i życzę Wam wszystkim zdrowej i pięknej ciązy -
nick nieaktualnyFasolkowa duszyczka wrote:9 dzien cyklu pęcherzyk miał 24mm (robilam monitoring), a teraz jestem w 5tyg ciąży.
Dziękuję za odpowiedź jak Ty to zrobiłaś?? Fantastycznie dałaś mi nadzieję A endometrium ile wówczas miało mm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 15:01
-
AnBe u mnie w 11 dniu cyklu pęcherzyk pękł po podaniu 2 dni wcześniej pregnylu 10 000 jednostek na pęcherzyk 26x26 mm Endo 15mm. Myślałam, że znów się nie udało, bo niespecjalnie się staraliśmy czekając na wyjazd do kliniki w Białymstoku. A tu taka niespodzianka, szczególnie ze najpierw beta z krwi wyszła tylko 2,1:)Jutro zaczynam 5 tc ))))))
AnBe lubi tę wiadomość
-
An, według ovufriend miałam owulację w 13 dniu cyklu (możesz sobie prześledzić mój wykres, jest udostępniony). Jutro zacznę 19 tydzień ciąży.
Od trzech usg niezmiennie wychodzi mi, że ciąża jest o prawie dwa tygodnie starsza, niż wskazywałaby na to data ostatniej miesiączki. Z tego wniosek, że musiałam mieć owulację cholernie wcześnie+dzieciak dodatkowo przyspieszył. Miałam ją albo jeszcze w trakcie okresu, albo tuż po (chociaż nie wskazują na to ani testy, ani temperatura).
Pierwsze serduszko tego cyklu miałam w 6 dniu, więc cholera wie, czy przypadkiem wtedy nie jajeczkowałam. Potwierdzałoby to też to, że test wyszedł mi bardzo wcześnie, bo już w 23 dniu cyklu, co jest w ogóle jakieś niemożliwe (ja oczywiście byłam nadpobudliwa i trzaskałam te testy jak głupia, dlatego tak szybko wyłapałam drugą kreskę).
Więc jest taka możliwość, że miałam owulację jeszcze wcześniej, niż Ty i rośnie mi właśnie brzuch . Nadzieja jest zawsze!AnBe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-