X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża po ciąży pozamacicznej
Odpowiedz

Ciąża po ciąży pozamacicznej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna121 Przyjaciółka

Wysłany: 2 marca 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem po ciazy Pozamacicznej i usunięciu jajowodu . W tamtej ciazy ktora miala miejsce dwa msc temu mialam objawy jakos tydzien po spodziewanej miesiaczce. Bol brzucha ,plamienie A potem krwawienie. Obecnie zaszlam w kolejna ciaza co mnie zaskoczyło bo bardzo szybko poszło . Pierwsza bete wykonalam 5 dni przed planowaną miesiaczka I wyszla 43,7 mlU to było we wtorek . W czwartek kolejna to 118,00 . Natomiast niepokoi mnie objaw. Cmienie po prawej stronie gdzie mam jajowod I jajnik. W dniu kiedy wykonalam testy ,to też było kilka dni przed miesiaczka już zaczęło cmic. Uczucie laskotania,ciepła ,ucisku. Właśnie w tamtej okolicy . Ostatnia miesiaczke miałam 30 stycznia wiec to wczesna ciaza bo dopiero poczatek 4 tygodnia. Ja sie bardzo boje bo te uczucie jest podobne do poprzedniej ciazy z tym ze zastanawia mnie czemu to wszystko tak szybko zaczelo sie dziać? W tamtej cp mialam bety od samego początku nieprawidłowe . 3 dni po spodziewanej @ zrobilam krew i wynik był 28 mlU tylko . Teraz niby chyba te dwa przyrosty były okej . Proszę o odpowiedź czy we wczesnej ciazy Taki objaw jest normalny ? Z tej prawej strony mmie dni az troche promieniuje A nogę ..pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ