X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża po poronieniu
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 31 marca, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Tyle ile na naczytałam się na tym forum o objawach i testowaniu to masakra😂
    W czerwcu 2024 porobiłam w 11 tygodniu, przeszłam zabieg łyżeczkowania.
    Starania o ciążę zaczęliśmy w sumie po 1 okresie. Około 8 miesięcy po poronieniu - udało się. A przynajmniej mam taką nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
    Co do objawów w tym szczęśliwym cyklu teraz - szczerze? Chyba w każdym miesiącu co się nie udało czułam objawy ciążowe a ciąży nie było😂 teraz były jakieś małe znaki - tydzień bolała mnie głowa, 6 DPO króciutkie lekko różowe plamienie i co dziwne bolały mnie dziąsła dwa dni😂
    Teraz w porównaniu do poprzedniej ciąży piersi lekko pobolewają rzadko wcześniej tak bolały że nie szło dotknąć. Lekko ciągnie w podbrzuszu. Chodzę jak na szpilkach, uważam sprawdzam papier po wizycie w toalecie.
    Beta 10 dpo 2,8
    Dziś dzień spodziewanej miesiączki 14 dpo 24,4
    W czwartek mam wizytę mimo że bardzo wcześnie, chce sprawdzić czy muszę brać luteinę i w piątek mam lot do Włoch chcę zapytać czy to bezpieczne.
    Czy beta wygląda w porządku? Martwić się brakiem objawów?😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ