X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czy jest sens robić te badania ? dziewczyny doradźcie ! :)
Odpowiedz

Czy jest sens robić te badania ? dziewczyny doradźcie ! :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanula Znajoma

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, staralismy się długo o fasolke i 2 dni temu zrobilam test i wyszedł pozytywny !!!:) ale wczesniej po wizycie u gina , zostały mi zlecone badania na chlamydie, mycoplasme i ureaplasme i jestem umowiona na przyszły tydzień. Zastanawiam się teraz czy jest sens robić te badania (tym bardziej ze nie będą na pewno tanie), a zostały mi one zlecone tylko w związku z tym ze staralismy się już długi czas i gin stwierdziła ze to w takim razie trzeba tez zbadać, bo być może to jest przyczyna niepłodności.
    Okazało się ze nieplodna nie jestem :) wiec myślę ze te badania nie sa konieczne.. Chyba :)

uwo93e3kh0wi6ixc.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstrzymaj się na pewno :) W zamian za to możesz zrobić bete HCG :)
    Inne badania na pewno gin Ci jeszcze zleci.

No a przede wszystkim gratuluję! :)

hanula lubi tę wiadomość

• hanula Znajoma

Wysłany: 1 marca 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :) tak tez właśnie myślę :) i Tobie również gratuluje ! Jesteśmy prawie na tym samym etapie :)

uwo93e3kh0wi6ixc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym się wstrzymala i zapytala gina:)Idź na betę,bo sam test to nie wszystko...wiem po sobie;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ