X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czy mogę być w ciąży?
Odpowiedz

Czy mogę być w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blackberry2112 Nowa

Wysłany: 24 listopada 2022, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Od jakichś 3-4 dni mam lekkie bóle w podbrzuszu (mniejsze, niż przy okresie), od wczoraj mam również nudności i jest mi strasznie zimno. Niestety nie znam się na tym wszystkim, ale pierwszy raz mam takie uczucie :( miesiączkę miałam normalnie tak jak powinna być (10.11) a mniej więcej 21.11 zaczęłam odczuwać właśnie dyskomfort w podbrzuszu. Byłam u ginekologa wczoraj, a dziś miałam usg, nic nie wykazało, a lekarz powiedział, że tak wczesnej ciąży usg nie wykryje, tak samo testy ciążowe, powiedział, że może być to dopiero początek drugiego tyg. ciąży. W internecine też trochę poszperałam i mam mętlik. Doradźcie kiedy zrobić najlepiej test lub inne badanie, żeby mieć pewność. :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ