X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr czy mogę być w ciąży?
Odpowiedz

czy mogę być w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Faith Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Moja sytuacja wyglada tak. @ miałam dostać w niedzielę (wiem ze to tylko 2 dni). Lecz w pt rano na majtkach zauważyłam kilka nitek krwi juz skrzepniętej - pomyslałam ze @ przyszla wcześniej, zdarza sie. Przez cały dzień ani kropeczki krwi , choć latałam co chwile sprawdzić. W sobotę to samo rano nitki krwi z kremowym śluzem i do dzisiaj nic. Jedynie dużo przezroczysto -mlecznego śluzu. Boli mnie podbrzusze i czuje jakby ciepło, sutki podrażnione. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny -gdzieś czytałam, ze wykrywają ciążę . Wyszedł na pewno pozytywny, owulacje miałamjuż w tym cyklu, czułam ją i śluz na to wskazywał. Po odczytaniu poleciałam po ciążowe, zrobiłam odrazu i nic, pomyslałam ze zrobię 2 rano. Z ciekawości zrobiłam 2 owulacyjny, znów pozytyw. Rano poleciałam o 5 zrobić test ciążowy wyszedł negatyw, @ nie widać. A teraz na testach widzę cień cienia cienia, ale to chyba moja sugestia. Co myślicie? Na betę nie pójdę, bo jestem przejściowo w Belgii. Przepraszam za chaos.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm....Cień cienia...no cos może z tego być,ale uzbrój sie w cierpliwość i zrób test np.pojutrze-jutro odpuść,choc wiem,ze trudno,ale naprawde dobrze Ci radzę ;) U mnie bylo tak,ze miałam cień cienia,nawet beta wskazala na ciążę,a okazalo się,ze to ciąża biochemiczna no i nici...Nastepnym razem bylam juz cierpliwa i ... opłacało sie :)
    Zrób test pojutrze i daj znać :)

• Faith Debiutantka

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, taki mialam plan, ale chcialam sie poradzic was i z ciekawości czy któraś z dziewczyn tak miała ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:50

• Patka to Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam?

Patka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ