czy mogę być w ciąży?
-
Hej dziewczyny. Moja sytuacja wyglada tak. @ miałam dostać w niedzielę (wiem ze to tylko 2 dni). Lecz w pt rano na majtkach zauważyłam kilka nitek krwi juz skrzepniętej - pomyslałam ze @ przyszla wcześniej, zdarza sie. Przez cały dzień ani kropeczki krwi , choć latałam co chwile sprawdzić. W sobotę to samo rano nitki krwi z kremowym śluzem i do dzisiaj nic. Jedynie dużo przezroczysto -mlecznego śluzu. Boli mnie podbrzusze i czuje jakby ciepło, sutki podrażnione. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny -gdzieś czytałam, ze wykrywają ciążę . Wyszedł na pewno pozytywny, owulacje miałamjuż w tym cyklu, czułam ją i śluz na to wskazywał. Po odczytaniu poleciałam po ciążowe, zrobiłam odrazu i nic, pomyslałam ze zrobię 2 rano. Z ciekawości zrobiłam 2 owulacyjny, znów pozytyw. Rano poleciałam o 5 zrobić test ciążowy wyszedł negatyw, @ nie widać. A teraz na testach widzę cień cienia cienia, ale to chyba moja sugestia. Co myślicie? Na betę nie pójdę, bo jestem przejściowo w Belgii. Przepraszam za chaos.
-
nick nieaktualnyHmm....Cień cienia...no cos może z tego być,ale uzbrój sie w cierpliwość i zrób test np.pojutrze-jutro odpuść,choc wiem,ze trudno,ale naprawde dobrze Ci radzę U mnie bylo tak,ze miałam cień cienia,nawet beta wskazala na ciążę,a okazalo się,ze to ciąża biochemiczna no i nici...Nastepnym razem bylam juz cierpliwa i ... opłacało sie
Zrób test pojutrze i daj znać -