Czy pęcherzyk nie jest za mały?
-
nick nieaktualnyHej, odpisałam Ci na lwd.
nikt na tym etapie nie widzi zarodka, ja byłam 8 dni później i widziałam serduszko, a sama piszesz ze masz późne owulacje. Nic się nie martw, od owulacji minęło niewiele ponad 2 tyg. Będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 23:17
Arwi lubi tę wiadomość
-
ojejku ma rację, na zarodek teraz nie ma jeszcze szans. Za dwa tygodnie już prawie na pewno będzie
W ciąży ciągle na coś czekasz i ciągle się czymś denerwujesz, więc staraj się zrelaksować i nie pisać czarnych scenariuszy, bo za 8 miesięcy będziesz całkiem siwa
-
nick nieaktualnyBelly mówi ze zaczęłaś 6t a tak naprawde jesteś w 5t plus... Tak to lekarze mówią - liczymy skończone tygodnie. Ja jestem wg lekarzy w 7t a wg belly zaczęłam 8. W rozpisce jaka wyslalam na lwd sa tez takie daty ze piaty tydzień to 5+1 5+2 5+3 itp itd. Dla lekarzy jesteś w 5t a dla lepszego samopoczucia możesz myśleć jak belly i być w 6 co te jest prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:43
Arwi lubi tę wiadomość
-
mari marie22 ja bylam dzis tez na wizycie wg belly dzis zaczynam 6 tydzien czyli 5 tyd +0dni. Moj pecherzyk też jest maly lekarz powiedzial okolo 2 mm. Nie pozostaje nam nic tylko czekac i kolejna wizyta za 2 tygodnie.
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Anya wrote:mari marie22 ja bylam dzis tez na wizycie wg belly dzis zaczynam 6 tydzien czyli 5 tyd +0dni. Moj pecherzyk też jest maly lekarz powiedzial okolo 2 mm. Nie pozostaje nam nic tylko czekac i kolejna wizyta za 2 tygodnie.
-
Dziewczyny, ja byłam dzisiaj na usg (8t+2d) i mam pęcherzyk ciążowy 2,98 ale cm, tętno widoczne W 5tc lekarz mnie tylko poinformował, że jest pęcherzyk, nie znałam rozmiaru.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-