czy tez tak macie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja miałam tak na początku ciąży, podobnie jak scarlett był to 5/6 tydzień. Później nie spałam dlatego, że miałam silne mdłości i wymioty, które po każdym przekręceniu się w łóżku zrywały mnie do łazienki. Teraz jestem w 10 tc i śpię w nocy, ale wymioty i tak mi mocno dokuczają. Jeśli nie możesz spać, a jednocześnie nie masz dolegliwości ciążowych, to może być to spowodowane podświadomymi emocjami związanymi z zajściem w ciążę.Maracuja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam tak odkad zobaczylam dwie kreski na tescie. Przed tym spalam jak zabita, jak kamien poprostu. Teraz sie okrpnie mecze. Pije herbate z podwojnen melisy wieczorem ale neiwiele to pomaga. Nie jestem nawet zmeczona czy spiaca w ciagu dnia jak to inne ciezarne maja. Jestem pelna energii ale wynika to raczej z zaniepokojenia, z lekow. Zasypiam z trudem i spie bardzo plytko a do tego mecza mnie przedziwne sny. Jest mi tez dziwnie neiwygdonie, nie moge sobie znalezc miejsca, przewracam sie z boku na bok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnie sie teraz tez cos poprzestawiało, od kilku dni niespokojna...;/ obudziłam sie teraz o 2 w nocy i nie spie..buszuje po necie, nie bede po domu bo wszystkich obudze.. Zreszta i tak jak ide do toalety to wszyscy słyszą;P
chyba oszaleje;p
nie wiem moze to jakies sprawy prywatne, ktore mamy do załatwienia mnie wewnętrznie i podświaomie stresują? ale sama przeciez wiem, ze trzeba to załatwić i bedzie ok. musi być. -