X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr czy tez tak macie
Odpowiedz

czy tez tak macie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam tak obrzydliwy problem cierpie na bez sennosc znaczy tak jak staje sie spiaca nagle spie a zawsze w srodku nocy wstaje i nie spie po 3 4 godziny czy ktoraj z was tez tak ma ???

Krysti lubi tę wiadomość

• beti97 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się sporadycznie zdarzyło w poniedziałek ale to przez dolegliwości ciążowe odechciało mi się spać i szalałam od 00 do 4 nad ranem :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 05:53

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Ross Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety mam podobnie, potrafię się często przebudzać w nocy i czuć się wyspaną, najgorzej gdy trzeba nocą do wc potem potrafię długo usypiać :/

akeus65glbn43a50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiaaa ja tak miałam koło 5/6 tygodnia. Zasypiałam o 19stej/20stej po czym budziłam się około 2/3ciej i nie spałam średnio koło dwóch godzin. Albo budziłam się koło 5ątej i już nie spałam. Potem przeszło :)

• Maracuja Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam tak na początku ciąży, podobnie jak scarlett był to 5/6 tydzień. Później nie spałam dlatego, że miałam silne mdłości i wymioty, które po każdym przekręceniu się w łóżku zrywały mnie do łazienki. Teraz jestem w 10 tc i śpię w nocy, ale wymioty i tak mi mocno dokuczają. Jeśli nie możesz spać, a jednocześnie nie masz dolegliwości ciążowych, to może być to spowodowane podświadomymi emocjami związanymi z zajściem w ciążę.

Maracuja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to na to wyglada ze musze sie przemeczyc ale wlasnie tak jak piszecie zasypiam 20 a budze sie 24 i buszuje do 4 5 widocznie nie jestem sama :) 3jgxyx8d17qkolsy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napij się przed spaniem melisy - może pomoże. Trochę uspokaja

• Łucja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

ja jestem w 12tc i mam podobnie, często wstaję w nocy do toalety, a później nie mogę zasnąć... ok. godziny męczę się, kręcę zanim usnę...

:)

Krysti lubi tę wiadomość

• Łucja Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w4sqc6edqmhzb9j6.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak mam, tylko nie wiem czy to jest spowodowane ciążą czy też spaniem samej, bo mój wyjechał..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak odkad zobaczylam dwie kreski na tescie. Przed tym spalam jak zabita, jak kamien poprostu. Teraz sie okrpnie mecze. Pije herbate z podwojnen melisy wieczorem ale neiwiele to pomaga. Nie jestem nawet zmeczona czy spiaca w ciagu dnia jak to inne ciezarne maja. Jestem pelna energii ale wynika to raczej z zaniepokojenia, z lekow. Zasypiam z trudem i spie bardzo plytko a do tego mecza mnie przedziwne sny. Jest mi tez dziwnie neiwygdonie, nie moge sobie znalezc miejsca, przewracam sie z boku na bok.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak juz od ponad półtora tyg ze wstaje w nocy w godzinach od 2 W nocy do trzeciej i tak mam co dziennie.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi kobietki juz minelo spie jak kamien a jak spiaca to jak pijana ze moj sie pytal wczoraj czy pijana nie jestem i kazal mi chuchac hehe a ja poprostu spiaca plozylam sie i spalam od razu i tak co dzien klade sie i odrazu zasypiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i spie tak dlugo az z rana moj maluch przyjdzie i sie do mnie polozy to wtedy automatyczne sie budze

• Groszek Autorytet

Wysłany: 10 września 2014, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie sie teraz tez cos poprzestawiało, od kilku dni niespokojna...;/ obudziłam sie teraz o 2 w nocy i nie spie..buszuje po necie, nie bede po domu bo wszystkich obudze.. Zreszta i tak jak ide do toalety to wszyscy słyszą;P

chyba oszaleje;p

nie wiem moze to jakies sprawy prywatne, ktore mamy do załatwienia mnie wewnętrznie i podświaomie stresują? ale sama przeciez wiem, ze trzeba to załatwić i bedzie ok. musi być.

relge6yd309xm1zq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ