czy to koniec mojego szczęscia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrob ponownie badanie po 48h od ostatniego. Moze bedzie bardziej miarodajne. Bo takie po tygodniu, to ja wiem? Nie wiem, nie jestem ginekologiem. Dlatego zapisz sie na wizyte jak najszybciej. No i jak chcesz, to zrob jeszcze raz te badania, ale w odstepie okolo 48h.
-
nick nieaktualnyno właśnie wyniki z mojego laboratorium i tego gdzie lekarz robił mi wyniki są zawsze mocno rozbieżne, więc muszę polegać albo na tych albo na tamtych. Mówił, że każde lab ma inna czułość i że nie powinno się porównywać innych, dlatego powtarzanie u mnie nie ma sensu
wizytę mam w poniedziałek, lekarz moi ze wcześniej niż po 7 dniach nie ma sensu sprawdzać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo w takim razie zaufaj lekarzowi. Jesli mu nie ufasz, to go zmien. No i fakt - labolatoria maja swoje normy, wiec jak juz sie robi badania, to w jednym ;p jak chcesz juz miec pewnosc, czy beta przyrasta odpowiednio, to zrob w jednym lab dwa badania w dwudniowym odstepie czasu. Ale ja i tak jestem za tym, by sluchac lekarza i nie czytac, nie sugerowac sie.
-