Detektor ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Tak się zastanawiam - korzystałyście z detektora ciąży, który udostępnia Ovufriend? Sprawdził Wam się? Zastanawiam się czy to tylko taka zabawa-zgadywanka, czy rzeczywiście można na tym trochę polegać? Podzielcie się doświadczeniami! -
Ja zaszlam w ciaze w pierwszym miesiacy obserwacji tutaj, wiec za duzo nie mialam doswiadczenia. Pamietam ze podawal mi " dobry " czas wspolzycia i zaznaczane ojawy z dnia na dzien zwiekszala sie ilosc pkt-ow. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci, czy faktycznie podawal prawde. Fakt faktem ciaza byla )))
m_f, PARIS^^ lubią tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym detektorem to mysle, ze nie mozna tak mooooocno brac go do siebie. Wiecie jak to jest z tym "cudem", lekarze mowia niektorym ze z ciaza raczej bedzie kiepsko zeby zajsc, a natura swojeTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Ciekawe swoją drogą jak on działa. Czy na przykład bierze pod uwagę, że kobiety, które z tego serwisu korzystają to raczej nakręcają się na "tak". Chodzi mi o to, że jak objaw jest "niepewny" to można go interpretować na dwoje: albo optymistycznie, że wskazuje, ale "olać", żeby nie robić nadziei niepotrzebnej
Swoją drogą to od kiedy się ten detektor uaktywnia? Napisane jest, że od 4dpo, ale u mnie 4dpo i twierdzi, że za wcześnie. A ciekawa jestem ogromnie co będzie mówił -
u mnie detektor się nie sprawdził, choć kochałam się w tym najlepszym czasie, ale wydaje mi się, że więcej tutaj zależy od samego organizmu niż programu, który tylko statystycznie patrzy na możliwość zajścia w ciąże...
-
To tylko zabawka... Najesz sie kapusty i dostaniesz wzdec, a detektor Ci juz doda +2 punkty...
Nie radze sie takimi zabawkami za bardzo sugerowac. Sa kobiety, ktore w ogole nie maja objawow na poczatku, tak samo jak sa niektore, ktore maja mnostwo objawow "ciazowych" nie bedac w ciazy...
PS. Asiu, wystarczy jak raz zadasz pytanie na forum... -
ja przypadkiem znalazłam ta stronę i monitorowałam tylko ostatni szczęśliwy cykl i jak procenty się zwiększały z dnia na dzień nie przywiązywałam do tego wagi ale coś mnie tknęło i zrobiłam test jak zobaczyłam 2 kreski
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny