X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Doksycylina w ciąży
Odpowiedz

Doksycylina w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mirabelkaa Nowa

Wysłany: 1 maja 2025, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z Was miała sytuację, że przyjmowała doksycyline na samym początku ciąży?
    Terapie zakończyłam w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy. Czy mam się czym martwić?
    Pozdrawiam!

• Anett9300 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2025, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirabelkaa wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z Was miała sytuację, że przyjmowała doksycyline na samym początku ciąży?
    Terapie zakończyłam w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy. Czy mam się czym martwić?
    Pozdrawiam!

Hej. Ja właśnie mam podobną sytuację. Właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży a jestem w trakcie leczenia zapalenia endometrium i biorę unidox i metronidazol. Lekarz kazał dokończyć. Nie wiem co myśleć o tym 😔

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ