X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Doksycylina w ciąży
Odpowiedz

Doksycylina w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mirabelkaa Nowa

Wysłany: 1 maja, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z Was miała sytuację, że przyjmowała doksycyline na samym początku ciąży?
    Terapie zakończyłam w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy. Czy mam się czym martwić?
    Pozdrawiam!

• Anett9300 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirabelkaa wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z Was miała sytuację, że przyjmowała doksycyline na samym początku ciąży?
    Terapie zakończyłam w dniu spodziewanej miesiączki, wtedy zobaczyłam pozytywny test ciążowy. Czy mam się czym martwić?
    Pozdrawiam!

Hej. Ja właśnie mam podobną sytuację. Właśnie się dowiedziałam że jestem w ciąży a jestem w trakcie leczenia zapalenia endometrium i biorę unidox i metronidazol. Lekarz kazał dokończyć. Nie wiem co myśleć o tym 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ